Amazon apuja la quota del Prime

La companyia incrementa entre un 25% i un 38% el cost de la subscripció després de quatre anys de congelació del preu

Categories:

Redacció

Amazon passarà a cobrar 49,90 euros pel Prime anual
Amazon passarà a cobrar 49,90 euros pel Prime anual

Els usuaris d’Amazon Prime que hagin de renovar la quota a partir el 15 de setembre o se subscriguin hauran d’abonar entre un 25% i un 38,8% més pel servei. L’opció mensual augmentarà un euro, passant dels 3,99 euros actuals als 4,99 euros, mentre que l’opció anual creix 13,90 euros i passa a ser de 49,90 euros. Així ho ha anunciat la companyia, que justifica la nova política de preus amb “l’increment general i material a causa de la inflació que afecta els costos específics del servei a Espanya i que es euen a circumstàncies externes”.

La multinacional ha remarcat en una comunicació als seus usuaris que es tracta del primer augment de costos des de l’agost del 2018 i que en aquest termini han millorat els temps d’entrega, han inclòs l’enviament ultraràpid de frescos i han introduït l’entreteniment digital com un servei adicional.

Una quota encara petita

El primer a rebre la notícia de l’encariment del servei va ser els Estats Units, amb una pujada de 20 dòlars que situa la quota anual en 139 dòlars. Ara les condicions s’estendran, a més d’Espanya, a França, Alemanya, Itàlia, el Regne Unit, Portugal, Irlanda, Bèlgica i Àustria.

L’Estat espanyol gaudeix de la tarifa més reduïda de la companyia. Els 36 euros anual vigents fins al setembre es troben per sota dels 49 euros que paguen els subscriptors a França, dels 69 euros d’Alemanya, o els 92 euros del Regne Unit.

Etiquetes