Amazon contractarà 100 professionals tecnològics pel seu ‘hub’ de Barcelona

L’empresa vol ampliar la seva seu al 22@, la més gran de la companyia al sud d’Europa

Categories:

Redacció

Amazon va arribar a Barcelona el 2018 amb unes oficines al 22@
Amazon va arribar a Barcelona el 2018 amb unes oficines al 22@ | Vicente Zambrano González (Imatges Barcelona)

Amazon vol reforçar la seva presència a Barcelona amb la contractació d’un centenar de treballadors tecnològics altament qualificats durant el 2022, segons informa La Vanguardia. Concretament, el gegant tecnològic cerca especialistes en machine learning i ciència de dades i perfils orientats en la business intelligence, així com desenvolupadors de software i hardware.

El nou equip que està preparant la companyia líder del comerç electrònic treballarà per diverses divisions d’Amazon, des d’Amazon Business, especialitzada en serveis a altres empreses, fins a Books Tech, que es dedica a desenvolupar llibres electrònics. Aquest nou hub tecnològic, que ja es va posar en marxa el 2021 amb uns pocs empleats de l’empresa, es mantindrà a les oficines del 22@, però els seus professionals podran fer feina de manera remota.

La companyia liderada per Jeff Bezos va instal·lar-se a Barcelona el 2018 amb la seva seu al districte tecnològic de la ciutat, que en l’actualitat ja suma 500 treballadors i és el centre de desenvolupament més important d’Amazon al sud d’Europa. A més a més de les oficines, l’empresa disposa de l’Amazon BCN1 des de 2017, el principal centre logístic de la corporació assentat al Prat de Llobregat, i l’any passat va anunciar l’obertura de tres noves estacions logístiques a la demarcació de Barcelona, situades a la capital, a Montcada i Reixac i a Mollet del Vallès.