Amazon Fresh porta el seu supermercat en línia a Barcelona

El gegant del comerç electrònic ofereix el servei d’entrega a domicili per als usuaris Prime de la capital catalana, El Papiol, Molins de Rei, Badalona, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès

Categories:

Redacció

Amazon Fresh estén el servei a Barcelona
Amazon Fresh estén el servei a Barcelona | Amazon

Amazon Fresh ja porta la compra amb el servei d’entrega ràpida a domicili a Barcelona i als municipis d’El Papiol, Molins de Rei, Badalona, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès. El gegant del comerç electrònic va estrenar el servei a Madrid fa només un mes i ja ha posat en marxa el pla d’expansió per tot l’Estat espanyol.

Els clients d’Amazon Prime tenen accés a més de 10.000 productes d’alimentació fresca i congelada, bellesa, cura personal o papereria, entre altres, amb entrega el mateix dia i de dilluns a diumenge sense cost en comandes superiors als 50 euros. Per tal de cobrir la demanda, han ampliat el nombre de proveidors locals, una estratègia que també busca fidelitzar els consumidors que opten per marques arrelades al territori.

Tal com ha anunciat la companyia, el servei segueix les passes de la col·laboració amb la cadena de supermercats Dia amb Prime Now en funcionament des del 2016. Ara, però, Amazon vol fer la competència directament a les botigues en línia de grans cadenes com Carrefour, Mercadona i Bon Preu, amb una important quota de mercat a Catalunya.

 

Etiquetes