WhatsApp permetrà abandonar els grups sense notificar-ho

L’aplicació de missatgeria instantània podria habilitar la possibilitat de marxar sense generar cap avís als membres que no són administradors

Categories:

Redacció

WhatsApp permetrà sortir dels grups sense por
WhatsApp permetrà sortir dels grups sense por | Asterfolio (Unsplash)

Qui no ha volgut mai sortir d’un grup de WhatsApp sense que la resta d’integrant ho sàpiga? Fins ara, abandonar una d’aquestes comunitats suposava deixar un rastre: un avís alertant d’aquesta marxa. Ara l’aplicació de missatgeria instantània treballa vol solucionar el pànic a aquesta realitat i podria oferir la possibilitat de desaparèixer sense deixar-ne constància.

Segons recull el mitjà especialitzat WabetaInfo, l’equip d’enginyers de la companyia podria habilitara curt termini la funcionalitat perquè ningú sàpiga que un integrant del grup l’ha abandonat, únicament els administradors, que sí que rebran una notificació. El canvi només serà visible si alguna persona accedeix a la llista d’usuaris que el conformen per anar a cercar explícitament el nombre d’altes i baixes.

Imatge: WabetaInfo

La proposta ja s’està testejant en la versió d’escriptori de WhatsApp i la previsió és habilitar-la per als dispositius mòbils en les pròximes versions beta.

Més canvis a WhatsApp

L’aplicació de missatgeria més emprada ha anar llançant progressivament noves funcionalitats en les darreres setmanes. Una d’elles és la possibilitat de reccionar amb emoticones als missatges, que es va habilitar gairebé alhora que l’enviament d’arxius de 2 GB protegits d’extrem a extrem. Un pes que supera de lluny el límit de 100 MB i que ha de donar resposta a les noves necessitats de col·lectius com “petites empreses i grups escolars”, apuntava la companyia en l’anunci.

Les persones que encara no hagin pogut instal·lar l’última actualització que introdueix aquests canvis, quan la tinguin, podran gaudir de grups de persones amb fins a 512 membres.

Etiquetes