Sony, primera baixa presencial del MWC

Nokia confirma la seva assistència al congrés, però no descarta un canvi d’opinió en funció de l’evolució de la pandèmia

Categories:

RedaccióACN

L'empresa tecnològica encadenarà el seu tercer any consecutiu sense assistir al MWC, després de la cancel·lació del 2020 i la seva participació virtual el 2021
L'empresa tecnològica encadenarà el seu tercer any consecutiu sense assistir al MWC, després de la cancel·lació del 2020 i la seva participació virtual el 2021 | Josep Molina (ACN)

Sony ha anunciat que no assistirà presencialment a l’edició d’enguany del Mobile World Congress (MWC), d'acord amb les informacions avançades per SER Catalunya i confirmades per l’ACN. D’aquesta manera, la firma japonesa es converteix en la primera gran baixa del certament que té previst celebrar-se entre el 28 de febrer i el 3 de març al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat. L’empresa tecnològica no ha confirmat tampoc la seva participació en format virtual, tot i que ha assenyalat que cada vegada hi ha més oportunitats digitals i que anunciarà les seves novetats a través de vies alternatives.

Qui sí que té previst assistir al Mobile i instal·lar-hi un estand és Nokia, sempre segons les informacions de SER Catalunya. El mitjà apunta que el grup finlandès tindrà presència al congrés, tot i que no descarten un canvi d’opinió en el futur si la situació sanitària empitjora. Ambdues companyies van ser de les primeres a descartar la seva participació al MWC en l’edició de 2021, que va tancar-se amb una assistència de 20.000 persones físiques i 10.000 en format virtual.

La GSMA, “sorpresa”

En un comunicat, l’associació gestora del congrés, la GSMA, ha expressat la seva “sorpresa” davant l’anunci de Sony, ja que, segons apunten, la companyia nipona no és expositora des de 2019 i tampoc havia reservat un espai per l’edició d’enguany. "Encara que això és decebedor, respectem les decisions estratègiques preses per la companyia", assenyalen a l’escrit.

Ara per ara, la intenció dels organitzadors és mantenir les dates previstes per la celebració del Mobile World Congress. De fet, a principis d’aquesta setmana, el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, assegurava que “la nostra determinació de tornar a reunir el sector és indestructible", i que només es plantejaria un canvi de plans si així ho indiquen les autoritats sanitàries. Els gestors de la fira aspiren a una major afluència de públic que l’any passat, i tenen prevista la participació de més de 1.500 expositors i la visita de persones de 150 països diferents.

Etiquetes