El MWC 2022 serà presencial si les autoritats sanitàries no ho eviten

La GSMA reivindica el “lideratge responsable” del congrés i pretén millorar les xifres d’assistència de l’edició anterior, marcada per la covid

RedaccióACN

La fira de mòbils espera més de 1.500 expositors i assistents provinents de més de 150 països
La fira de mòbils espera més de 1.500 expositors i assistents provinents de més de 150 països

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha reafirmat la voluntat de fer un Mobile World Congress (MWC) presencial i ha avisat que l'organització "només consideraria un canvi de plans" per decisió de les autoritats sanitàries. "Moltes coses han canviat en els últims dos anys, però la nostra determinació de tornar a reunir el sector és indestructible", ha escrit el directiu en una carta feta pública aquest dilluns, que afronta l'edició del 2022 amb "confiança".

Després d'una edició molt reduïda celebrada el 2021, que va registrar 20.000 assistents presencials i uns 10.000 en línia, el MWC aspira a tornar a xifres d'assistència més altes. El rècord el marca la fira de 2019, que va aconseguir agrupar fins a 109.000 persones. De moment, Hoffman ha anunciat que el congrés espera més de 1.500 expositors i assistents provinents de més de 150 països entre el 28 de febrer i el 3 de març.

La d’enguany serà la 35a edició del Mobile World Congress i la 21a celebrada a Barcelona, ciutat que ha acollit la fira de manera ininterrompuda fins a la cancel·lació de 2020 pel coronavirus. En la seva carta, Hoffman apel·la a un "lideratge responsable” per fer front a la pandèmia i que sigui capaç “d'inspirar la innovació i fomentar una inversió que faci avançar la indústria, la societat i l'economia". El congrés internacional té un acord amb Barcelona fins al 2024, una ciutat que el directiu de GSMA considera “la llar del MWC” i de la qual valora la seva “atracció gravitacional”.

Etiquetes