El Mobile World Congress del coronavirus rep 20.000 visitants

La fira de telefonia es queda lluny dels 109.000 assistents del 2019 i suma prop de 10.000 visitants en la plataforma en línia

Categories:

Redacció

| ACN

El Mobile World Congress ha rebut prop de 20.000 visitants presencials aquest 2021, una edició marcada pel coronavirus. La xifra d’assistents se situa molt per sota de la del 2019, quan es va assolir el rècord de 109.000 persones. Segons les dades oficials de la GSMA, al voltant de 10.000 usuaris addicionals van seguir les conferències a través de la plataforma digital. Prop de la meitat dels participants han estat directors i 1.500 ocupen el càrrec de CEO o alt executiu.

En un comunicat, CEO de la GSMA, John Hoffman, recordat que el passat mes de febrer el MWC va ser el primer gran esdeveniment cancel·lat i que la celebració d’enguany ha permès "reactivar el negoci" reunint "ecosistemes verticals mòbils i adjacents en un entorn segur i saludable". Per això ha apuntat que ha estat “inspirador” tornar a reunir la indústria a Barcelona.

Així mateix, Hoffman ha posat de manifest l’esforç de l’organització per “avaluar i reinventar processos operatius”. Una esforç del qual ha assegurat que es mostra “orgullós” i ha agraït a l’equip i a tots els que han “contribuït en la reconstrucció de la indústria”.

Etiquetes