L’ISE ajorna la seva primera edició a Barcelona fins al juny pel coronavirus

L’organització no veu prudent organitzar la fira el mes de febrer com estava acordat

Categories:

Redacció

El coronavirus trasllada al juny la celebració de la primera edició de l'ISE a Barcelona
El coronavirus trasllada al juny la celebració de la primera edició de l'ISE a Barcelona | Agències

La fira audiovisual més gran del món, l'Integrated Systems Europe (ISE), ha decidit ajornar fins al juny del 2021 la seva primera edició a Barcelona per a causa del coronavirus. L’esdeveniment havia de tenir lloc del 2 al 5 de febrer a la capital catalana, però l’organització no considera “prudent” celebrar-lo en les dates previstes pel risc de contagi de la covid-19. "La salut i la seguretat del nostre equip, les empreses expositores, els socis de la indústria i els assistents és la nostra prioritat número u", ha dit el director executiu, Mike Blackman.

La direcció es motra convençuda de la viabilitat de la nova proposta de data i ha assegurat que les empreses del sector estan “impacients per tornar a fer negocis cara a cara”. Per això, confien en un ISE el juny del 2021 plenament presencial i amb totes les mesures de seguretat. No obstant això, els organitzadors han reconegut que treballen en altres formats, amb activitats telemàtiques, per si el context no permet una esdeveniment físic.

El saló va reunir més de 80.000 visitants internacionals l’any passat a Amsterdam i espera repetir, i fins i tot millorar, les xifres per l’atractiu de Barcelona com a capital tecnològica. L’ISE està consderat el germà petit del Mobile World Congress, que de moment es manté de l’1 al 4 de març.