La segona edició del BNEW tanca amb més de 15.000 assistents i 240 hores de contingut

Categories:

ACN

La segona edició del BNEW tanca amb més de 15.000 assistents i 240 hores de contingut
La segona edició del BNEW tanca amb més de 15.000 assistents i 240 hores de contingut | Cedida

La segona edició del BNEW tanca aquest divendres la seva segona edició, amb la participació de 12.137 persones en línia i 3.000 assistents presencials, segons el Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Durant les quatre jornades, s'han generat 240 hores de contingut i 33.828 visualitzacions. Les sessions més seguides han estat les dels Inspirational Speakers, seguides de les dels verticals de logística, immobiliària, indústria digital, sostenibilitat i eCommerce.

En total, hi han participat 821 ponents internacionals en 244 sessions. El format híbrid ha permès que el BNEW s'hagi seguit des de més d'un centenar de països i que el 47% dels participants fossin estrangers, en especial de Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, Equador i Argentina.

El delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro, ha anunciat que la tercera edició de l'esdeveniment tindrà lloc entre el 3 i el 6 d'octubre del 2022. "Durant quatre dies, Barcelona ha tornat a ser la seu de la nova economia i ha mostrat un teixit empresarial fort, consolidat i divers, així com un gran potencial en termes de digitalització, innovació i progrés", ha celebrat.

"Les xifres de seguiment online nacional i internacional demostren que les empreses i els professionals necessiten més que mai un espai compartit per avançar cap a la nova economia, amb actors de tot el món i amb la mirada posada en la reactivació", ha afegit la directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué.

Etiquetes