BNEW dibuixa el full de ruta de la nova indústria digital

La massificació del 5G, el pes creixent de la computació quàntica o la fabricació additiva són algunes de les tecnologies que una seixantena d’experts posaran a debat del 5 al 8 d’octubre a Barcelona

Categories:

Redacció

BNEW torna amb un programa estructurat en 10 verticals claus per a la nova economia
BNEW torna amb un programa estructurat en 10 verticals claus per a la nova economia | CZFB

Fabricació additiva, computació quàntica, entorns híbrids, 5G... totes elles són tecnologies que han entrat en les empreses per impulsar-ne la digitalització. Són part del present, i tenen la clau per dibuixar la recuperació econòmica en l’era postcovid. La Barcelona New Economy Week (BNEW) posarà en relleu les últimes innovacions i reflexions al voltant de les innovacions tecnològiques del 5 al 8 d’octubre a través de la vertical BNEW Digital Industry.

Un any més, l’esdeveniment aplegarà prop d’una seixantena d’experts al Movistar Centre de Barcelona amb cinc ponències diàries. Representants de companyies com Oracle, Seat, Hewlett-Packard, Schneider o Google compartiran els seus coneixements i presentaran els reptes als quals ja s’enfronten. Unes aportacions que es posaran a debat amb especialistes de centres de recerca i universitats de la talla del CSIC, Leitat, Eurecat, Digital Twin Institute, la UPC i la UAB, entre altres. La trobada també comptarà amb la presència de la Secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Govern d’Espanya, Carme Artigas.

La primera edició de BNEW va atraure participants d’un centenar de països diferents | CZFB

Amb la transformació digital a la indústria com a eix central, el programa de BNEW Digital Industry proposa debats i entrevistes que giraran al voltant de l’ús de nous materials, blockchain, hiperautomatització, el paper de les incubadores high tech, digitalització i oportunitats en sectors com l’agrícola i el sanitari, la figura del CIO a les organitzacions o la cerca de nous models de negoci.

Barcelona com a seu digital mundial

Juntament amb l’àrea d’indústria, el BNEW aplegarà més de 800 ponents que debatran sobre nou grans sectors d’activitat que definiran el futur: logística, mercat immobiliari, comerç electrònic, zones econòmiques, talent, ciència, mobilitat, ciutats i sostenibilitat. L’esdeveniment generarà més de 240 hores de continguts de la mà de veus expertes amb l’objectiu de projectar la recuperació de l’economia mundial des de Barcelona i consolidar-se com l’única cita multisectorial i internacional.

L’esdeveniment manté el format híbrid i preveu comptar amb assistents de més de 130 països, superant la xifra de la passada edició. Amb un caràcter 100% professional, el programa inclou activitats de networking per facilitar la cerca de sinergies entre empreses i professionals dels sectors claus per a l’impuls d’una nova economia de valor afegit a l’espai BVillage. La plataforma de BNEW està preparada per creuar les dades dels assistents mitjançant la intel·ligència artificial i connectar perfils amb necessitats i propostes afins.