Apple busca experts en intel·ligència artificial a Barcelona

La tecnològica publica una oferta de feina per incorporar un enginyeri amb experiència en l’ús de les dades i el ‘machine learning’

Categories:

Redacció

Apple busca professsionals amb experiència en intel·ligència artificial a Barcelona
Apple busca professsionals amb experiència en intel·ligència artificial a Barcelona | Apple

Apple ha publicat una oferta de feina per integrar una nova persona a l’equip de Media Products Engineering. La persona escollida haurà de treballar amb el sistema d’intel·ligència artificial de l’empresa de Cupertino, una tecnologia capaç de comprendre contingut de vídeo a través del coneixement actual i històric del món real, de models d’aprenentatge profund i algoritmes de llenguatge natural i de gràfics.

La multinacional ofereix un contracte a jornada completa per a professionals amb estudis en enginyeria, ciències de la computació o qualsevol altre camp tècnic relacionat amb l’àrea. A més a més, valorarà les habilitats comunicatives i de treball en equip, i l’experiència en posicions relacionades amb les dades massives.

IA amb origen català

El principal objectiu d’aquesta posició és construir i implementar solucions en la cerca, personalització i manteniment de gràfics de coneixement per aplicar-los en les cerques i recomanacions dels serveis d’Apple de música, televisió, llibres, arcade, podcasts, entre altres.

El lloc de treball serà a Barcelona, a les antigues oficines de Vilynx. La start-up catalana va ser adquirida per Apple el 2020 per integrar el seu software en l’etiquetatge de contingut de vídeos per optimitzar les cerques.