‘Wargames’, comunitats i empresa

La gamificació no és l’única opció per aplicar l’oci en la gestió d’un negoci, sinó que els jocs de taula tradicionals són una eina per impulsar la millora continuada

Categories:

Redacció

La gamificació no ho és tot, els jocs de taula també poden ajudar en la gestió d'una empresa
La gamificació no ho és tot, els jocs de taula també poden ajudar en la gestió d'una empresa

Crear comunitat al voltant de l’empresa, aprofitar la creativitat que s’hi desenvolupa i posar el joc de taula al prestatge dels llibres i cultura. Aquests són alguns dels consells que ofereix el director de màrqueting de Devir, Kim Dorca, al podcast L’Hora de Créixer.

En la conversa, l’editora i distribuidora catalana de jocs de taula, rol, Magic i Yu-Gi-Oh! intenta vol ajudar l’empresariat a comprendre que tot és complicat i senzill alhora: centrar-se en les relacions. Per això proposa mirar més enllà de la popular gamificació, i trobar en les propostes més tradicionals una eina de gaudi i millora continuada com a empresari i com a jugador.

L'hora de créixer és un podcast de l'Oriol López Villena, en col·laboració amb MetaData, i que té per objectiu ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat a través de converses amb empresaris, amb qui compartim experiències i idees sobre creixement empresarial.

Subscriu-te al podcast a través d’iTunes o de Spotify, i també al butlletí de MetaData per rebre les novetats al teu correu.