La ‘start-up’ centenària

El CEO de Tecnomatrix, Xavier Conesa, situa tenir plans, trencar-los i afegir més valor al client com la clau d’un negoci pròsper i durador

Categories:

Redacció

La ‘start-up’ centenària
La ‘start-up’ centenària

Una empresa tecnològica fundada l'any 1927 que es troba en la tercera generació i que té més èxit que mai? Amb el director General de Tecnomatrix i Kapture.io, Xavier Conesa, desgranem les claus de l'èxit de la successió empresarial, de l'aportació de valor als clients i de com gairebé 100 anys després l'empresa encara genera idees i revoluciona el texit industrial a través de la unió de la fabricació de motllos, matrius i útils de control amb Kapture.io, un software de gestió de dades que han creat per a anar més enllà amb els seus clients i la seva empresa.

L'hora de créixer és un podcast de l'Oriol López Villena, en col·laboració amb MetaData, i que té per objectiu ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat a través de converses amb empresaris, amb qui compartim experiències i idees sobre creixement empresarial.

Subscriu-te al podcast a través d’iTunes o de Spotify, i també al butlletí de MetaData per rebre les novetats al teu correu.