Sony fa marxa enrere i manté les botigues virtuals de PS3 i PS Vita

PlayStation sí que tancarà finalment la botiga virtual de PSP el pròxim 2 de juliol

Categories:

Redacció

PlayStation finalment no tancarà les botigues virtuals de PS3 i PS Vita, però sí la de PSP
PlayStation finalment no tancarà les botigues virtuals de PS3 i PS Vita, però sí la de PSP | Cedida

Canvi de plans a les oficines de PlayStation. Sony ha anunciat que finalment no tancarà les botigues virtuals de PlayStation 3 (PS3) i PS Vita, tal com va anunciar inicialment a finals de març. Aquesta decisió arriba després de presenciar la “increïble passió” dels usuaris de les plataformes per seguir comprant jocs de PS3 i PS Vita en el futur, segons explica Jim Ryan, president i CEO de Sony Interactive Entertainment (SIE), al comunicat publicat per PlayStation aquest dilluns.

La intenció original era tancar les botigues virtuals de les consoles aquest estiu, el 2 de juliol les de PlayStation Portable (PSP) i PS3 i el 27 d’agost la de PS Vita. Finalment, l’única que sí que cessarà els seus serveis és la de PSP, en la data prevista inicialment. SIE va justificar aquest moviment en la necessitat de centrar els seus recursos en les plataformes més actuals de la companyia, PlayStation 4 i PlayStation 5, però el president de l’empresa admet que “després d’una major reflexió, ha quedat clar que vam prendre la decisió equivocada”.

El canvi de criteri de Sony arriba mentre la companyia té en marxa la iniciativa Play at Home, des de la qual regala als seus usuaris una sèrie de videojocs en format digital durant temps limitat per a PlayStation 4 i PlayStation 5. A partir d’aquest dimarts ja està disponible Horizon Zero Dawn, la darrera obra de l’estudi Guerrilla Games.