PlayStation regala 10 videojocs en format digital

La iniciativa ‘Play at Home’ presenta els títols gratuïts que distribuirà a partir del 26 de març, entre els quals hi ha ‘Horizon Zero Dawn’

Categories:

Redacció

La iniciativa 'Play at Home' regalarà 10 jocs de PlayStation entre març i maig, entre els que es troba 'Horizon Zero Dawn'
La iniciativa 'Play at Home' regalarà 10 jocs de PlayStation entre març i maig, entre els que es troba 'Horizon Zero Dawn' | PlayStation

Enter the Gungeon, Subnautica i Astro Bot Rescue Mission són alguns dels videojocs que estaran disponibles per adquirir de manera gratuïta a partir del 26 de març a la botiga digital de PlayStation, tant per a PlayStation 4 com per a PlayStation 5, als quals se’ls afegirà el celebrat Horizon Zero Dawn el 20 d’abril.

Aquesta acció s’emmarca dins de la iniciativa Play at Home, que va néixer l’abril de 2020 impulsada per PlayStation com a resposta a l’inici de la pandèmia del coronavirus. En la seva primera iteració, la companyia va regalar als seus usuaris el videojoc independent Journey i Uncharted: The Nathan Drake Collection, una col·lecció dels tres primers títols de la saga creada per Naughty Dog. Aquest mes de març, Play at Home va retornar amb Ratchet & Clank, que està disponible per adquirir de manera gratuïta fins a l’1 d’abril.

'ASTRO BOT Rescue Mission' és un dels 9 jocs gratuïts a partir del 26 de març
'ASTRO BOT Rescue Mission' és un dels 9 jocs gratuïts a partir del 26 de març

La llista se centra en videojocs independents disponibles per a les consoles de Sony i en propostes per a PlayStation VR, la funcionalitat de realitat virtual de PS4 i PS5. Els jocs independents escollits són ABZÛ, una aventura subaquàtica dels creadors de Journey; Enter the Gungeon, un joc de trets en què les masmorres es generen de manera procedimental; Rez Infinite, obra de Tetsuya Mizuguchi amb un fort component musical; Subnautica, un joc de supervivència i aventures en un mar alienígena, i The Witness, una proposta centrada en els trencaclosques en un món obert.

Per la seva banda, els videojocs disponibles per a PlayStation VR regalats són Moss, un joc d’aventures i acció en què prenem el paper d’un ratolí aventurer; Thumper, un joc de ritme vertiginós; Paper Beast, una aventura immersiva en un món exòtic i oníric, i ASTRO BOT Rescue Mission, un títol de plataformes en tres dimensions on prenem el paper d’un simpàtic robot. Tots ells, excepte Thumper, requereixen el casc de realitat virtual de la consola i la PS càmera per a ser jugats.

‘Horizon Zero Dawn’, un dels grans jocs de la consola

La notícia més impactant és que se sumi a Play at Home el videojoc Horizon Zero Dawn, desenvolupat per Guerrilla Games i nominat a millor joc de l’any 2017 als premis The Game Awards. En aquesta obra encarnem a Aloy, una jove guerrera que viu en un món futur dominat per màquines en què la humanitat viu repartida en tribus. Horizon Zero Dawn, que també està disponible per a ordinadors a través d’Steam, té anunciada una seqüela anomenada Horizon Forbidden West, que es publicarà per PlayStation 4 i PlayStation 5.

Els videojocs llistats estaran disponibles sense cap cost a la botiga digital de PlayStation a partir del 26 de març a les cinc del matí, estat en què es mantindran fins al 23 d’abril a la mateixa hora. Pel que respecta a Horizon Zero Dawn, entrarà a la iniciativa el 20 d’abril i en sortirà el 15 de maig. Per fer-se amb ells sense cost, cal entrar a la pàgina de la botiga entre els dies en què duri l’oferta i adquirir-los com qualsevol altra compra. Fent això, els jocs passaran a formar part de la biblioteca digital de l’usuari per sempre.