Membre del consell executiu del Cercle Tecnològic

Hola, BCN Retail Lab!

“El BCN Retail Lab busca validar que la tecnologia al comerç tingui un impacte sobre els indicadors de negoci"

Avui obre les portes el BCN Retail Lab, el Laboratori de Comerç de nova generació de Barcelona. Com a membre del comitè executiu del CTecno ho dic amb la boca ben plena. Quan se'ns va proposar aquesta incitativa publicoprivada vàrem saber entendre ràpidament la gran oportunitat que això suposava per a les empreses catalanes que representem des del CTecno i de l'ecosistema tecnològic a Catalunya en general. El potencial i el talent del sector l’han fet fet posicionar-se com a principal motor econòmic del país i esdevenir la palanca clau per transformar digitalment el teixit productiu.

"El potencial i talent del sector TIC català l’han fet posicionar-se com a principal motor econòmic del país i com a palanca per transformar digitalment el teixit productiu"

El Laboratori de Comerç neix de la mà de tres actors clau perquè aquesta experiència sigui una realitat exitosa. Per una banda, els comerços, representants per l'Associació de Comerciants CorEixample; per l’altra, l'Ajuntament de Barcelona, que promou i vetlla pel comerç de la ciutat; i finalment, la fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), punt de trobada d'empreses que representen més de 30.000 treballadors de l'ecosistema TIC.

De forma més clara, el BCN Retail Lab, és un projecte de digitalització de quatre comerços físics de l'Eixample que busca validar que la introducció de la tecnologia a l'establiment físic (no en línia) tingui un impacte directe sobre els indicadors de negoci. El Laboratori de Comerç estarà obert fins a mitjans de juliol quan es presentaran els resultats.

“El BCN Retail Lab busca validar que la introducció de la tecnologia a l’establiment físic tingui un impacte directe sobre els indicadors de negoci”

Us convido, doncs, a passejar-vos per algun d'aquest cuatre comerços i gaudir d'una experiència de compra de nova generació: Flors Navarro (c. València, 332), una floristeria de referència de Barcelona des de fa més de 65 anys; Barrabes Esquí i Muntanya (c. Roger de Llúria, 77), una botiga líder a escala europea dedicada al món de la muntanya i l'outdoor; Crearte Styling (c. Girona, 134), un saló de bellesa integral, taller d'imatge, perruqueria i estètica amb productes biològics; i Crois Croissant Gourmet (c. Diputació, 317), una cafeteria al més pur estil italià especialitzada en croissants dolços i salats.

El Laboratori estarà en marxa fins a finals d'agost. Passeu, gaudiu-ne i compreu! Entre tots, ajudem a reiniciar el comerç local.

Etiquetes