Iolanda Triviño

Iolanda Triviño

Iolanda Triviño és la presidenta de la Comissió de Talent del 22@ Network BCN i cofundadora de Global Future of Work Foundation.

Suma una carrera professional de gairebé 25 anys en l'àmbit empresarial, liderant equips i gestionant projectes sota una visió estratègica sumada a una execució àgil i humanística. Màster en Enginyeria de Processos i Organitzacions en la Universitat Politècnica de Catalunya que li va brindar eines per implementar l'estructura i visió estratègica en l'entorn empresarial.

Va estudiar el Pla de Desenvolupament Directiu a IESE Business School amb una visió de totes les diferents àrees de les empreses per a poder adaptar-se a les noves tendències laborals. Va realitzar un MBA en la Universitat de Surrey, Londres, amb una tesi sobre el futur de les empreses en el sector turístic donant-li una perspectiva i comprensió global del sector MICE i el turisme.

Treballa amb els equips i les seves organitzacions és a través de tres impulsors diferents: creativitat, tecnologia i comunitat. Especialista a conceptualitzar jornades per a institucions i entitats sobre Talent Femení i Nous Models d'Innovació a través del Talent Emprenedor. Dissenya programes de talent sobre valors, intel·ligència col·lectiva i humanització de la tecnologia. Gestiona equips de dues plataformes i hub com a centres d'innovació els quals són: Valkiria Hub i Valkiria Institute for Futures.
 

Opinions