Francina Alsina Canudas

Francina Alsina Canudas

Francina Alsina Canudes és titulada en grafologia per Belpost (Barcelona) i per UCAPE (Brussel·les), en perícia cal·ligràfica judicial per la Universitat Autònoma de Barcelona i en perícia grafopsicològica per la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’any 1989 va començar com a voluntària a Arrels Fundació fins a l'actualitat, i el 2005 va iniciar la seva col·laboració amb la Fundació Yamuna. El mateix any 2005 va ser escollida coordinadora de la unitat territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social, un càrrec que va ocupar fins al 2010 quan va ser escollida presidenta de l'entitat fins al 2018.

L’any 2017 va entrar a presidir la Taula del Tercer Sector fins al 2020, quan va tornar a ser reescollida per als pròxims 4 anys. La Taula del Tercer Sector és una institució nascuda l’any 2003 que agrupa i representa 35 federacions i grans
organitzacions que aglutinen més de 3.000 entitats socials catalanes que atenen i ofereixen serveis i suports a persones en situació o risc d’exclusió social. L’acció de la Taula se centra sobretot a fer incidència per defensar els drets socials i a enfortir el tercer sector social.

Opinions