Francesc Grau

Francesc Grau

Tècnic superior en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques per l’IES Montilivi (Girona), graduat en Comunicació i RRPP i llicenciat en Publicitat i RRPP a la Universitat de Girona, i màster en Comunicació Empresarial especialitzat en Noves Tecnologies per l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra.

Ha treballat com a professor a la Universitat Oberta de Catalunya en diferents màsters i postgraus, i en la transformació digital de companyies como El Corte Inglés, Betfair, Desigual, Puig, Grup Damm, i marques del grup Inditex. Des del 2016 lidera la plataforma de xat corporatiu Chatforce.tech, el sistema definitiu de comunicació interna fàcil i securitzat que aconsegueixe digitalitzar tots els perfils i nivells d'empleats.

Grau és atambé autor dels llibres Twitter en una semana, editat per Gestión 2000 (Grupo Planeta, 2011), i Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills, editat per EUMO Editorial (2019).

El 2009 va ser convidat per la NASA al centre de convencions de Washington a participar en el 1r Meetup digital de l'agència espacial on va assistir com a representant de l'Estat espanyol.

Opinions