Eduard Martín

Eduard Martín

Eduard Martín és el CIO i director de Connectivitat Intel·ligent a Mobile World Capital Barcelona des del gener de 2019, on dirigeix i coordina l’Observatori Nacional de 5G i la Iniciativa 5G Barcelona.

Martín és enginyer en Informàtica i enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya, i diplomat en Tecnologies de la Informació per Cambridge (UCLES). Posseeix un certificat en gestió de la innovació per IESE i compta amb una experiència de més de 30 anys en el sector TIC, tant en l’àmbit públic com en el privat.

Ha treballat durant més de 25 anys per a l'Ajuntament de Barcelona, concretament, a l'Institut Municipal d'Informàtica, on va ser el director d’Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC. Posteriorment, es va incorporar a Sopra Steria, una consultora internacional focalitzada en la transformació digital, en què va desenvolupar el càrrec de director d'Smart Cities i Estratègia pel sector públic durant dos anys.

A més, és Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Enginyeria Informàtica de Catalunya i president de l'Associació de Professionals TIC de Catalunya.

Opinions