WhatsApp ajorna l’entrada de la nova política de dades

Les condicions entraran en vigor el 15 de maig sense canvis, però amb una campanya de comunicació més efectiva que aclareixi els dubtes

Categories:

Redacció

WhatsApp es dona 3 mesos de marge per aclarir els dubtes
WhatsApp es dona 3 mesos de marge per aclarir els dubtes | CC0

WhatsApp ha anunciat que ajorna l’aplicació de la nova política de privacitat fins al 15 de maig, tres mesos més tard del previst. La companyia busca reduir l’impacte negatiu d’una nova estratègia que preveia compartir dades dels seus usuaris amb Facebook i aturar la migració massiva de persones cap a altres aplicacions com Telegram i Signal.

L’empresa ja va intentar sortir del pas assegurant que el canvi només afectava als xats de negocis a través de la plataforma de missatgeria instantània, però cap aclariment ha estat suficient frenar les queixes dels usuaris. Segons ha apuntat la tecnològica al seu blog, “hi ha hagut molta desinformació que ha causat preocupació i volem ajudar a tots a comprendre els nostres principis i els fets” i ara espera destinar aquest marge de 90 dies a comunicar de manera adequada les implicacions de les noves condicions. WhatsApp també ha assegurat que no impedirà l’ús de l’aplicació als usuaris que no les acceptin.

Tot i que des del 2016 la solució ha compartit informació amb Facebook, les converses no queden compromeses ni es cedirà informació rellevant dels usuaris que no obrin un xat amb algun venedor. El propòsit de la companyia era facilitar la comunicació entre ambdues parts a través de la nova funcionalitat de xats de negocis.

Etiquetes