La Fundació .cat llança un programa de capacitació digital per a persones a l’atur

Redacció

Tenir una bona identitat digital permet arribar a més gent i generar una bona imatge
Tenir una bona identitat digital permet arribar a més gent i generar una bona imatge | CC0

La Fundació .cat presenta jo.cat, un programa formatiu de capacitació en identitat digital per enfortir les competències en l’entorn tecnològic de les persones a l’atur. El curs consta d’un programa en línia de 40 hores que facilita les eines i competències necessàries per comprendre quina és la petjada de les persones a internet i com es crea una marca personal, considerada el currículum online més immediat.

L’objectiu de la formació és conscienciar d’aspectes clau com la reputació digital, i dotar els participants dels coneixements per millorar-la i ser més visibles a la xarxa. El projecte finalitza amb la creació d’un espai web i un correu electrònic amb el domini .cat.

El curs és totalment gratuït i els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web sense cost. Les inscripcions es poden fer en línia i es podrà assistir a una sessió informativa sobre el curs.

El programa compta amb la de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. Hi poden participar les persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i que hagin assolin un certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat de Catalunya.