Chibig, Talpa Games i Undercoders arrasen a Kickstarter amb ‘Koa and the Five Pirates of Mara’

El videojoc ha assolit l’objectiu de finançament en menys d’una hora i s’acosta a quadruplicar-lo durant el primer dia de la campanya de microfinançament

Redacció

'Koa and the Five Pirates of Mara' és un videojoc de plataformes en 3D inspirat per 'Super Mario World' i 'A Hat on Time'
'Koa and the Five Pirates of Mara' és un videojoc de plataformes en 3D inspirat per 'Super Mario World' i 'A Hat on Time' | Chibig (Steam)

El videojoc Koa and the Five Pirates of Mara, desenvolupat per l’estudi valencià Chibig i els catalans Talpa Games i Undercoders, ha aconseguit assolir el seu objectiu de microfinançament a Kickstarter en menys d’una hora. Les empreses esperaven recaptar almenys 30.000 euros durant els 30 dies de campanya, però abans de complir-se les 24 hores del primer dia ja han acumulat més de 110.000 euros.

Koa and the Fives Pirates of Mara és un videojoc de plataformes en 3D molt inspirat mecànicament en l’anterior obra conjunta de Talpa Games i Undercoders, Mail Mole, així com en títols com Super Mario World i A Hat on Time. L’objectiu és completar els nivells dels vuit mons diferents en el menor temps possible mentre es recullen una sèrie d’objectes amagats. Els jugadors controlaran la Koa, qui també és la protagonista de l’anterior joc de Chibig, Summer in Mara, en la seva missió per evitar que cinc grans pirates saquegin la ciutat. El videojoc està previst per publicar-se el setembre de 2023 en nou idiomes, entre els quals estaran el català, el castellà i el gallec.

Amb 29 dies per finalitzar la campanya de microfinançament, Koa and the Fives Pirates of Mara se suma a la llista d’èxits de Chibig Studio a Kickstarter, plataforma en què l’estudi valencià ha aconseguit tirar endavant títols com Deiland, Summer in Mara o Ankora: Lost Days. El més recent de tots, Mika and the Witch’s Mountain, es va aconseguir durant aquest mes de febrer i s’ha convertit en el videojoc espanyol que ha aconseguit un finançament més elevat a Kickstarter, amb un total d'1.300.368 euros aportats per més de 24.000 persones.

Etiquetes