Talpa Games i Undercoders s’alien amb Chibig pel seu nou videojoc

‘Koa and the Five Pirates of Mara’ recupera les plataformes en 3D de ‘Mail Mole’ i les transporta a l’univers narratiu de ‘Summer in Mara’

Redacció

‘Koa and the Five Pirates of Mara’ sortirà el 2021 per a ordinadors i les principals videoconsoles del mercat
‘Koa and the Five Pirates of Mara’ sortirà el 2021 per a ordinadors i les principals videoconsoles del mercat | Chibig (Steam)

Els estudis catalans Talpa Games i Undercoders han sumat forces amb la productora valenciana Chibig Studio per crear Koa and the Five Pirates of Mara, un videojoc de plataformes en tres dimensions on controlarem Koa, la protagonista de Summer in Mara. El joc es troba actualment en desenvolupament i preveu publicar-se aquest 2022 per a ordinadors, Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 4 i PlayStation 5.

En termes mecànics, Koa and the Pirates of Mara recorda molt a Mail Mole, l’opera prima de Talpa Games. De la mateixa manera que el joc del talp carter, la coproducció amb Chibig Studio (creadors de l’univers narratiu on s’emmarca aquesta obra) aposta per una jugabilitat àgil basada en recol·lectar objectes amb el mínim temps possible. El responsable de comunicació de Chibig, Diego Freire, ha anunciat que l’obra seguirà els fets narratius dels seus predecessors, Summer in Mara i Stories of Mara, de manera que caldrà jugar-los per entendre el context de la història.

Talpa Games és un estudi de videojocs nascut a les aules de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) que va debutar l’any passat amb Mail Mole, obra que va desenvolupar amb el suport i la tutel·la d’Undercoders, una de les companyies més veteranes de la indústria catalana. Després de tres expansions gratuïtes, el títol s’ha guanyat l’afecte dels speedrunners (afeccionats que competeixen per passar-se els jocs amb el menor temps possible) i ha tingut presència en la darrera edició de Games Done Quick, el principal esdeveniment de la comunitat.

Etiquetes