SkyShowtime arriba a Catalunya amb noves propostes en ‘streaming’

La plataforma de vídeo sota demanda aterra amb un preu de 5,99 euros mensuals i producció d’Universal, Paramount Dreamworks i NBC

Categories:

Redacció

La plataforma Skyshowtime arriba a Catalunya
La plataforma Skyshowtime arriba a Catalunya | SkyShowtime

La plataforma de vídeo sota demanda SkyShowtime arriba a Catalunya amb la producció de continguts propis i d’estudis com Universal, Paramount i Dreamworks, o de la cadena NBC. La companyia arriba en un moment d’inflexió en el mercat en el qual l’allau de propostes, des d’HBOE Max o Prime Video fins a Filmin i Disney+, han creat una ferotge competència en el camp del streaming; però també en un context de canvi de tarifes, liderada per Netflix amb la recent modificació de la política de condicions per acabar amb els comptes compartits.

SkyShowtime sorgeix de la unió entre Sky -present al Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Itàlia- i Showtime -Estats Units-, ambdues propietat del grup nord-americà Comcast.

Preu competitiu

L’oferta de llançament proposa una reducció en la quota habitual, de 5,99 euros, fins a deixar-la en un cost de 2,99 euros per a tota la vida. Una estratègia que també va aplicar HBO Max amb el seu aterratge al mercat espanyol. La proposta de SkyShowtime estarà disponible fins al 25 d’abril i no es pot combinar amb cap altra oferta.

La tarifa més barata de Netflix té un cost de 5,49 euros, però implica consumir anuncis. L’altra plataforma que pot fer la competència al nouvingut en termes de preus és Amazon Prime Video, amb 4,99 euros mensuals.

Compartir usuari

La nova plataforma admet fins a tres dispositius com a màxim per subscriptor, però sempre dins d’una mateixa llar. Tanmateix, en el plec de condicions no s’especifica que no puguin accedir-hi altres adreces IP. Tal com fa Netflix, possibilita la creació de fins a cinc perfils diferents en cada compte.

SkyShowtime està disponible per a iOS, tvOs, Android, Android TV, Google Chromecast i televisors intel·ligents LG i Samsung.

 

 

Etiquetes