ChatGPT Plus, l’eina prèmium pels que no volen esperar

OpenAI treballa en una solució de pagament amb un temps d’espera més curt i resultats més eficients

Redacció

ChatGPT ha estat desenvolupat per OpenAI, la mateixa empresa que va crear DALL·E
ChatGPT ha estat desenvolupat per OpenAI, la mateixa empresa que va crear DALL·E | Marc Vilajosana

OpenAI ha anunciat el llançament d’una nova versió de prèmium de la seva intel·ligència artificial: ChatGPT Plus. La plataforma tindrà un cost 20 de dòlars mensuals i, fins al moment, només està previst que entri en funcionament als Estats Units.

La proposta oferirà accés prioritari, sense cues ni amb el risc de no poder accedir al servei per culpa d’una allau d’usuaris connectats en aquell moment. També millorarà el motor de processament de dades per reduir el temps de creació de les respostes, les quals volen que siguin més eficients i no presentin errors. Tot això es pretén aconseguir amb el suport dels usuaris, que podran enviar comentaris i queixes sobre el funcionament de l’eina. Amb aquesta informació, preveuen perfeccionar la IA per llançar en un futur una aplicació de ChatGPT.

Combatre els punts foscos de la IA

Una altra de les línies de treball d’OpenAI és el llançament d’una eina gratuïta per predir si un escrit ha estat generat amb intel·ligència artificial. Després de l’allau de respostes negatives a la plataforma, de la prohibició de la solució en els centres educatius de països com França i del debat que ha generat, la companyia ha decidit oferir una tecnologia que pugui combatre el frau.

Tal com ha explicat la companyia, l’eina es troba en fase beta i presenta errors. La fiabilitat és només del 26% en els textos escrits per alguna IA i pot arribar a etiquetar com a fals un 9% dels textos escrits per humans. No obstant això, assenyalen que s’ha publicat la solució per tal de posar-la a prova i millorar-la mitjançant les crítiques i comentaris dels usuaris. Com qualsevol altra IA, necessita un entrenament basat en textos per ampliar la base de dades i reduir el nombre d’errors. Així, com més s’utilitzi, més informació podrà recaptar per oferir resultats encertats.