Microsoft busca treballadors TIC pel seu ‘hub’ de Barcelona

La companyia ampliarà la seva plantilla fins a les 90 persones amb especialistes en IA, ‘machine learning’, ‘data science’ i desenvolupament de ‘software’

Categories:

Redacció

Microsoft va presentar el seu 'hub' d'R+D de Barcelona el passat setembre
Microsoft va presentar el seu 'hub' d'R+D de Barcelona el passat setembre | Salvatore De Lellis (Pexels)

Microsoft ha iniciat una cerca de nous treballadors tecnològics pel seu hub d’R+D de Barcelona, instal·lacions que va presentar el passat setembre i per les quals va posar en marxa la contractació d’una trentena de professionals TIC. Ara, la multinacional nord-americana pretén ampliar la plantilla fins a gairebé 90 persones amb especialistes en intel·ligència artificial (IA), machine learning, desenvolupament de software i data science.

La tasca del hub de Barcelona, un dels vuit centres d’aquesta classe de què disposa Microsoft al món, serà l’aplicació de tecnologies vinculades a la intel·ligència artificial per desenvolupar noves funcionalitats dels principals productes de l’empresa, com són Windows, Azure, Office o el cercador Bing, així com millorar la seva experiència d’usuari. Segons s’explica en el comunicat de premsa, el centre funciona amb metodologies similars a les d’una start-up, amb els empleats treballant a través de reptes vinculats als diferents programaris de Microsoft.

“El nostre objectiu és que aquest hub es consolidi com un pol d’atracció de talent, que converteixi Catalunya i Espanya en referència europea en la innovació en intel·ligència artificial”, ha declarat el president de Microsoft Espanya, Alberto Granados, qui ha assegurat que la resposta a les primeres vacants publicades per la companyia confirmen que “l’aposta de Microsoft en el nostre país és encertada”.