La Mobile Week Barcelona arrenca amb més de 60 activitats gratuïtes per a la ciutadania

L’esdeveniment ofereix tallers i conferències divulgatives sobre temàtiques tan variades com la 5G, la ciberseguretat, la bretxa digital o el metavers

Categories:

Redacció

Les activitats de la Mobile Week Barcelona son gratuïtes i es reparteixen en més de 40 espais de la ciutat
Les activitats de la Mobile Week Barcelona son gratuïtes i es reparteixen en més de 40 espais de la ciutat | Ajuntament de Barcelona

Fabricació digital, 5G, comerç electrònic, programació low-code, ciberseguretat o metaversos. La Mobile Week Barcelona comença la seva sisena edició a la capital catalana amb més de 60 activitats gratuïtes destinades a divulgar sobre un gran ventall de tecnologies. L’esdeveniment s’allargarà fins al diumenge 3 d’abril i comptarà amb tallers i conferències en més de 40 espais de la ciutat, totes elles pensades per a un públic no especialitzat amb ganes d’aprendre més sobre diverses temàtiques.

“Ara és moment d’unir forces i fomentar la cooperació, cal seguir esforçant-se per educar a líders i professionals amb una visió més humanista de les activitats que despleguen”, ha declarat en la presentació de l’esdeveniment el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau. La Mobile Week Barcelona va fer el seu tret de sortida ahir amb una conversa entre la filòsofa, autora i periodista Elizabeth Duval i l’emprenedora, dissenyadora digital humanista i fundadora de La Nave Nodriza, Isabel Inés Casasnovas, sobre el paper de la tecnologia en el nostre dia a dia.

Són múltiples els fronts que la Mobile Week Barcelona cobreix a través de les seves activitats. Aquest dimarts 29 a les 17 h, Carlos Grau debatrà amb la sotsdirectora de l’ESEIAAT, Núria Salán, sobre com educar en tecnologia amb perspectiva de gènere. Per la seva banda, el dimecres 30 a les 15:30 h acollirà una taula rodona sobre l’impacte de la comunicació en un futur hiperconnectat moderat pel director adjunt de La Vanguardia, Enric Sierra. El dijous 31 a les 17:30 h, l’Asociación Española de Videojuegos (AEVI) organitzarà una sessió sobre les possibilitats laborals de la indústria del videojoc, mentre que el divendres 1 d’abril a les 10 h se celebrarà una xerrada sobre com evitar la soledat i la bretxa digital de les persones grans a través de la innovació.