L’ISE aspira a igualar l’assistència del darrer MWC

La principal trobada del sector audiovisual se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig a Fira de Barcelona i ja té confirmats 800 expositors

Categories:

ACN

El director general de l'ISE, Mike Blackman, espera arribar als 60.000 visitants del MWC d'enguany
El director general de l'ISE, Mike Blackman, espera arribar als 60.000 visitants del MWC d'enguany | Miquel Vera (ACN)

Els organitzadors de la Integrated Systems Europe (ISE), la fira més gran del món del sector audiovisual, esperen que l'edició que se celebrarà a Barcelona aquest mes de maig segueixi el camí de recuperació dibuixat al febrer pel Mobile World Congress (MWC). Així ho ha destacat aquest dimarts el director del certamen, Mike Blackman, en apuntar que espera igualar els 60.000 visitants que va aplegar la cita de la telefonia després de dos anys de pandèmia.

Blackman ha participat aquest dimecres en un col·loqui organitzat al Círculo Ecuestre de Barcelona, on s'ha trobat amb representants del sector tecnològic i l'editorial, entre d'altres. Allà, ha reconegut que, en el cas del MWC, moltes inscripcions van fer-se al darrer minut, i ha vaticinat que amb l'ISE pot passar el mateix. "Esperem tenir una xifra similar", ha apuntat el directiu, que també ha ressaltat que espera que el congrés es quedi a Barcelona més de tres anys, que són els que ja té programats amb la Fira. Pel que fa a la participació d’empreses del sector, Blackman ha confirmat que la fira ja té confirmats 800 expositors per l’edició d’enguany.

L’ISE va organitzar la seva primera edició a Barcelona l’any passat en un format reduït per culpa de la pandèmia, però enguany espera recuperar les dimensions i notorietat. De fet, la segona edició del congrés s’havia de celebrar originalment aquest febrer, però els organitzadors van decidir ajornar-lo tres mesos per l’esclat de la variant Òmicron. A causa d’aquest desplaçament de dates, la fira del sector audiovisual va arribar a un acord amb el saló IOT Solutions World Congress (IOTSWC) per celebrar-se de manera paral·lela al recinte Gran Via de Fira. "Barcelona ha fet molt bona feina perquè el sector públic i el privat treballin junts per atraure negocis com el nostre", ha reconegut Blackman.