Filmin és la plataforma preferida pels consumidors de continguts de ‘streaming’

L’OCU elabora una enquesta per conèixer els hàbits dels espanyols davant l’oferta disponible al mercat de l’entreteniment per subscripció

Categories:

Redacció

Filmin és la plataforma més ben valorada, segons l'OCU
Filmin és la plataforma més ben valorada, segons l'OCU | Filmin

Filmin és la plataforma més ben valorada pels usuaris, segons una enquesta elaborada per l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). La plataforma catalana ha obtingut 77 de 100 punts, per davant d’opcions mundialment conegudes com Netflix, Disney+ i Amazon Prime Video.

Els participants en l’estudi han destacat de la solució catalana la seva especialització en continguts alternatius i d’autor, sobretot de creadors europeus, i un catàleg ampli amb més de 15.000 títols. Així mateix, s’ha fet esment a l’acord tancat amb Ebiblio, que posa a l’abast dels subscriptors un servei públic de préstec de llibres i material audiovisual.

Un altre dels elements a favor de Filmin és el preu: 7,99 euros mensuals, per sota dels seus competidors, al qual cal sumar-hi un cost addicional per a títols especials o acabat d’arribar a la plataforma.

Disney+ ha obtingut una puntuació de 75 sobre 100 gràcies a l’ampli catàleg i la qualiat d’imatge, mentre que Netflix se situa com a tercera favorita.

Etiquetes