Formació en impressió 3D per a joves desocupats

IAM 3D HUB llança la segona edició del programa per preparar professionals qualificats per a la fabricació additiva

Categories:

Redacció

IAM 3D HUB vol formar professionals qualificats en fabricació additiva
IAM 3D HUB vol formar professionals qualificats en fabricació additiva | Cedida

L’IAM 3D HUB iniciarà la segona edició del programa de formació sobre fabricació additiva per a joves desocupats. L’objectiu de la iniciativa, de la mà de PIMEC, és oferir l’oportunitat a persones d’entre 16 i 29 anys sense feina a reorientar la seva carrera professional cap a la impressió 3D i dotar el mercat de treballadors qualificats.

Aquesta nova edició amplia de 310 a 365 les hores lectives presencials i oferirà places per a tres grups d'entre 15 i 20 alumnes de l'àrea metropolitana de Barcelona. El temari inclou des d'una introducció a la disciplina, fins a la presentació de tecnologies i materials en ús, disseny i optimització tipològic, eines i tècniques de processament o aspectes legals i empresarials.

Els estudiants rebran acompanyament al llarg del curs i comptaran amb suport per accedir al mercat laboral o ampliar la formació amb programes complementaris. El 60% dels 30 alumnes que van formar part de la primera promoció treballa actualment en empreses vinculades al sector de la impressió 3D.

Etiquetes