Lenovo no assistirà presencialment al MWC

La companyia xinesa se suma a Sony en la seva absència al congrés, però sí que hi participarà de manera virtual

Redacció

Nokia, Ericsson, Samsung o Vodafone sí tindran presència física al congrés, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març
Nokia, Ericsson, Samsung o Vodafone sí tindran presència física al congrés, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març | GSMA

L’empresa xinesa Lenovo, dedicada a la fabricació de hardware d’ús personal com ordinadors i tauletes, ha anunciat a través de Twitter que no participarà de manera presencial al Mobile World Congress (MWC) d’enguany, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat. En el seu lloc, la companyia assegura que sí que tindrà una activitat virtual a la fira.

Lenovo és la segona gran tecnològica que confirma la seva absència a l’esdeveniment organitzat per la GSMA, després que Sony anunciés fa dues setmanes que no participaria al MWC. Això no obstant, i a diferència de l’edició de 2021, enguany el gruix d’empreses internacionals sí que té previst assistir a la fira: Nokia, Ericsson, Samsung o Vodafone han refermat la seva presència al congrés.

A poc més d’un mes pel seu inici, res sembla indicar que el Mobile pateixi alguna modificació de dates o de format. El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, reafirmava fa dues setmanes que l'organització "només consideraria un canvi de plans" per decisió de les autoritats sanitàries, mentre que el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboní, assegurava la setmana passada que Barcelona "està preparada" per acollir els 1.500 expositors de 150 països i els 400 ponents presencials confirmats.

Etiquetes