Lleida impulsa un campionat d’eSports del videojoc ‘League of Legends: Wild Rift’

Els integrants de l’equip guanyador rebran un mòbil 5G i una invitació al MWC 2022

Categories:

Redacció

'Wild Rift' és la versió mòbil de 'League of Legends' (LOL), el videojoc més rellevant en l'àmbit dels eSports
'Wild Rift' és la versió mòbil de 'League of Legends' (LOL), el videojoc més rellevant en l'àmbit dels eSports | RODNAE Productions (Pexels)

La Paeria de Lleida i la comunitat Gamesports Lleida han organitzat el primer campionat de lliga d’esports electrònics del territori dedicat al videojoc League of Legends: Wild Rift, la versió mòbil de l’eSportmés popular del món. La competició, que ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 26 de febrer, reunirà sis equips: The Final Boss (TFB), Royal PrestigeX (RPX), Next Level (NXL), Olympus Gamers (OGs), Ignis e-Sports (TIG) i Howl Esports (HWL).

El campionat de lliga constarà de dues fases. La primera tindrà un format de lliga tradicional, en què tots els equips competiran entre ells en partits que s’emetran a través del canal de Twitch de Gamesports Lleida de dilluns a dijous entre les sis de la tarda i les deu del vespre. A la fi d’aquesta fase, els tres participants amb millors resultats disputaran un play-off on es decidirà el guanyador de la lliga. Els integrants de l’equip campió seran recompensats amb un mòbil 5G i una entrada per assistir al Mobile World Congress 2022, previst per celebrar-se entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Etiquetes