La consolidació d’un ecosistema digital català, el focus de la Catosfera 2021

L’esdeveniment celebra a Girona la seva 13a edició amb el Parc Científic i Tecnològic de la UdG com a nova localització

Categories:

Redacció

L'edició de 2020 va durar cinc dies i va congregar més de 30 ponents
L'edició de 2020 va durar cinc dies i va congregar més de 30 ponents | Catosfera

La Catosfera celebra la seva 13a edició els pròxims 14, 15 i 16 d’octubre a la ciutat de Girona amb un programa centrat en l’ecosistema digital en català, la figura dels influenciadors i l’expansió de les fake news. Una de les principals novetats de l’edició d’enguany, que també es podrà seguir en línia com la de l'any passat, és l’ampliació de l’esdeveniment al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Parc UdG) amb actes dirigits especialment al teixit empresarial.

El programa de la nova edició acull fins a 20 activitats protagonitzades per més de 30 ponents i repartides entre els tres dies del congrés, la majoria d’elles celebrades a l’Auditori Josep Irla. La Catosfera arrancarà el dijous 14 amb una xerrada conduïda per l’influenciador Albert Roig, actor i creador de contingut a Fundació .cat, i es tancarà el dissabte 16 amb un ‘Dinar Off’ amb la presència d’Eva Olivares i Xevi Sañé,  socis de l’empresa DobleSEO.

El Parc UdG serà el protagonista del cicle de debats del divendres 15 amb la celebració de la taula rodona La Catalunya digital: on som i cap a on anem, en la qual participaran la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany, i el president de la Fundació .cat, Genís Roca, en una conversa moderada per Anna Albar, directora del Parc UdG, i presentada per Joan Camp, director de la Catosfera. L’activitat serà oberta al públic a través de les inscripcions de la pàgina web, i vindrà acompanyada d’un esmorzar-networking  i d’una passejada institucional al Parc UdG, amb la corresponent visita a algunes de les empreses que s’hi allotgen.