Humor en català, periodisme i SEO a la Catosfera 2020

Les jornades ofereixen un programa totalment virtual i amb una trentena de ponents

Categories:

RedaccióAgències

La Catosfera celebra la 12a edició amb un format híbrid per la covid-19
La Catosfera celebra la 12a edició amb un format híbrid per la covid-19 | Catosfera

La Catosfera celebra la seva 12a edició amb un programa centrat en l’humor, la defensa del català a la xarxa, posicionament SEO i periodisme en temps de covid-19. Les jornades tindran lloc del 5 al 7 de novembre i per primera vegada es podran seguir en línia. Entre la trentena de ponents es troben els periodistes Jair Domínguez, Xavier Graset, Ana Polo i Mariola Dinarès; el director de la revista El Jueves, Guille Martínez-Vela, i la guionista Júlia Cot.

A causa de la pandèmia, s’ha suspès la proposta adreçada als adolescents, la Catosfera.edu, que s’obria als instituts de Girona.

Tres dies de llengua i internet

Les jornades s'inauguraran oficialment el divendres 6 de novembre a la tarda en un acte amb el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i continuarà amb taula rodona sobre l’humor a la xarxa.


El dia abans hi haurà una xerrada amb Canal Malaia, una xarxa de joves creadors i creadores a Youtube i Instagram que fan infoentreteniment en català per defensar l'ús i difusió de la llengua a la xarxa.

Dissabte al matí, la Catosfera s'enfocarà cap a una proposta més especialitzada sobre posicionament web en català. Finalment, les jornades clouran amb una taula sobre el periodisme en temps de pandèmia.