Explotar el ‘big data’ per millorar sense inversions extres

La ‘start-up’ Dattium ajuda les empreses a prendre les decisions adequades en l’optimització de processos a través de l’ús de les dades

Categories:

Redacció

Supervisar i optimitzar processos es pot fer amb eficàcia gràcies al big data
Supervisar i optimitzar processos es pot fer amb eficàcia gràcies al big data

Sovint pensem que cal incorporar nous recursos a l'empresa per millorar els procesos, però no sempre és així. Dattium n’és un bon exemple, ja que l’esforç per incrementar l’eficiència i els resultats sense fer inversions extres els ha permès créixer. Parlem amb els fundadors, Maria Quiles i Daniel Zurita, sobre com un projecte de recerca universitària es va convertir en una start-up que transfereix coneixement a la indústria per prendre les decisions adequades a través de les dades massives. I és que supervisar i optimitzar processos es pot fer amb eficàcia gràcies al big data, un sector en ple creixement i que els ha demostrat que l’especialització és una fortalesa que cal explotar.

L'hora de créixer és un podcast de l'Oriol López Villena, en col·laboració amb MetaData, i que té per objectiu ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat a través de converses amb empresaris, amb qui compartim experiències i idees sobre creixement empresarial.

Subscriu-te al podcast a través d’iTunes o de Spotify, i també al butlletí de MetaData per rebre les novetats al teu correu.