WhatsApp activa el ‘mode vacances’ per ocultar xats

L’aplicació de missatgeria habilita una funcionalitat per amagar els xats arxivats i que no apareguin a la llista principal quan es reben missatges nous

Redacció

WhatsApp ja permet amagar xats i desconnectar durant les vacances
WhatsApp ja permet amagar xats i desconnectar durant les vacances | Pixabay

WhatsApp ha llançat una nova actualització que inclou el ‘mode vacances’ perquè els usuaris puguin ocultar els xats arxivats. L’objectiu és que les persones puguin desconnectar i no vegin els missatges nous que arriben a aquestes converses

WhatsApp ha lanzado una de las actualizaciones más esperadas. El nuevo «modo vacaciones» permitirá a los usuarios desconectar del trabajo ya que los chats archivados quedarán ocultos y ya no se trasladarán automáticamente al menú principal cuando lleguen nuevos mensajes. Aquesta nova funcionalitat respon a una demanda por esperada, ja que era impossible amagar completament un grup o una comunicació establerta amb una altra persona.

Per activar l’opció, cal anar al menú de configuració, cercar ‘Ajustos’ i accedir a l’apartat de ‘Xats’. Allà apareix l’opció ‘Mantenir els xats arxivats’, la qual cal activar per gaudir d’aquest nou ‘mode vacances’. D’aquesta manera, els usuaris poden prioritzar les converses personals que els interessen i evitar missatges de feina o de persones que poden interrompre el descans, ja que es desactiven les notificacions.

Fins ara, els xats arxivats tornaven a la safata d’entrada cada cop que arribava un nou missatge o arxiu multimèdia. En el moment en què es vulgui desarxivar una conversa, caldrà seguir els mateixos passos que se seguien prèviament i es tornaran a veure les comunicacions a la llista principal.