Els missatges efímers arriben a WhatsApp

L’app inclou en la beta per a Android la funcionalitat d’eliminar textos, vídeos i imatges un cop el receptor obre el contingut

Categories:

Redacció

WhatsApp inclou l'opció d'eliminar els missatges un cop s'han llegit
WhatsApp inclou l'opció d'eliminar els missatges un cop s'han llegit | Pixabay

WhatsApp inclourà els missatges efímers en pròximes actualitzacions. L’app de missatgeria instantània ja ha inclòs la novetat en l’última versió beta, segons afirma WaBetaInfo, que permet emetre text, fotografies i vídeos que desapareixen un cop el receptor els ha vist.

La funcionalitat tindrà un botó al costat de la icona d’enviar. La seva forma és de cercle amb un u al seu interior. Per tal de difondre un missatge que desaparegui un cop vist, només cal seleccionar aquesta rodona i esperar que l’altra persona el llegeixi. Un cop ho hagi fet, desapareixerà i no es podrà tornar a recuperar.

Imatge: WaBetaInfo

 

L’app permetrà saber a l’emissor si s’ha obert, o no, el contingut enviar, però hi ha haurà l’opció de verificar si s’ha fet una captura de pantalla del mateix. En el cas dels grups, també es podrà comprovar qui ha rebut i llegir el missatge.

 

Imatge: WaBetaInfo

Fins al moment, els missatges efímers només estan disponibles en la beta de WhatsApp per a Android i no hi ha cap data concreta d’arribada a tots els terminals.