El ‘renting’ arriba a ordinadors, mòbils i consoles

Grover ofereix un sistema de lloguer de tecnologies d’ús personal, amb quotes mensuals d’entre un i dotze mesos

Categories:

Redacció

Els ordinadors, les televisions, els auriculars o els rellotges intel·ligents són diversos tipus de dispositius disponibles per a llogar a la plataforma
Els ordinadors, les televisions, els auriculars o els rellotges intel·ligents són diversos tipus de dispositius disponibles per a llogar a la plataforma | cottonbro (Pexels)

Les noves tecnologies creixen any rere any amb noves funcionalitats i ampliant la qualitat dels seus serveis, però això també implica un increment del preu dels dispositius, raó per la qual molts usuaris aposten pel mercat de segona mà. Amb tot, la covid-19 ha impulsat la digitalització de la societat i, de retruc, la compra de material informàtic i electrònic. Com a alternativa per aquells que busquen el rendiment dels productes de nova generació, però no estan disposasa a fer una alta despesa, sorgeix Grover, nascuda el 2015 a Alemanya i que ara arriba a l’Estat espanyol per oferir els seus serveis de lloguer de tecnologia d'ús personal.

“Busquem alguna cosa similar al que passa amb el sector immobiliari i el lloguer de cases”, expressa el responsable de l’empresa a Espanya, Sergio Alonso, a Hipertextual. “Amb una casa de lloguer, poden canviar-la per una altra sense major problema quan vulguin o quan ho necessitin. A Grover volem que el consumidor pugui tenir accés a la tecnologia que més s'ajusta a les seves necessitats i canviar de dispositiu quan vulgui”, afegeix. En aquest sentit, l’empresa ofereix un servei de lloguer basat en quotes mensuals, que pot tenir una durada d’un, tres, sis, nou o dotze mesos. En finalitzar, l’usuari pot retornar el dispositiu a l’empresa o bé acabar adquirint-lo.

El catàleg de Grover conté, ara per ara, més de 500 productes, que inclouen telèfons mòbils, rellotges intel·ligents, televisions, consoles, auriculars i altaveus, entre altres. L’empresa es fa càrrec del 90% dels costos de reparació en cas que es produeixi algun dany o desperfecte durant l’ús del dispositiu, els quals són revisats i desinfectats abans i després de cada lloguer.

Etiquetes