Es busquen ‘start-ups’ per revolucionar l’espai

Categories:

Redacció

| CC0

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha presentat Tech Tour Space 2021, un programa internacional de suport a start-ups europees del sector de l'espai que té per objectiu fomentar el creixement i l’atracció d’inversions en aquest àmbit. Les 45 empreses seleccionades, de les quals un mínim de 12 hauran de ser catalanes, presentaran les solucions a inversors financers i corporatius, i rebran formació i mentoratge. Hi poden participar empreses dels sectors dels satèl·lits com a servei, la digitalització i l’espai, l’optica i la fotònica al sector, i infraestructura espacial i planetària.

La proposta guanyadora serà convidada a assistir a l'esdeveniment internacional de Tech Tour Future22 i rebrà el premi Catalonia Prize, amb el qual la Generalitat vol reconéixer la start-up amb millor projecció de país. Aquesta comptarà amb un assistent personal per millorar el seu posicionament en el mercat o orientar el seu aterratge a Catalunya, facilitar el seu accés a programes de finançament privat i públic, així com en infraestructures i coneixement de l'ecosistema català.

El programa està organitzat per Tech Tour, plataforma europea dedicada a connectar empreses de tecnologies emergents i inversors corporatius o financers, en col·laboració amb els programes d'incubació i acceleració Go2Space-Hubs i Point.IoT i el suport local de Fundació KIMbcn i Fundació i2CAT.

Etiquetes