El videojoc català ‘Aragami 2’ fixa el seu llançament per al 17 de setembre

L’estudi barceloní Lince Works incorpora un mode cooperatiu a la seqüela de la seva primera obra

Categories:

Redacció

'Aragami 2'
'Aragami 2' | Cedida

Lince Works, estudi de videojocs barceloní, ha anunciat que la seva segona producció, Aragami 2, es publicarà el pròxim 17 de setembre per a ordinadors, XBox One, Xbox Series, PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta nova obra és la seqüela d’Aragami, videojoc de sigil que buscava reviure el gènere d’ambientació ninja impulsat originalment per obres com Tenchu a través de noves mecàniques de joc i un estil artístic influenciat per la cultura i la mitologia japonesa.

L’anunci de la data de llançament d’Aragami 2 ha arribat amb la publicació d’un nou tràiler, en què s’introdueix la història del joc i es mostren diversos fragments de la jugabilitat del títol. La nova entrega de la saga succeeix 100 anys després dels esdeveniments de l’obra original i, entre les diferents novetats que incorpora, destaca la implementació d’un mode cooperatiu de fins a tres jugadors a través del qual es podrà jugar íntegrament la campanya principal del joc. “Aquesta seqüela portarà un nou món sensacional, història i noves mecàniques de joc per crear una nova experiència que afegeixi el combat i la cooperació a les nostres mecàniques principals de sigil”, expressa el director del joc, David Leon.

 

Aragami va ser la primera producció de Lince Works i va publicar-se el 2016, després de passar pel programa d’incubació de GameBCN. Actualment el videojoc acumula més de 650.000 còpies distribuïdes entre les diverses plataformes en què es troba disponible i és un dels videojocs locals que incorpora el català com a llengua disponible, tal com explicava a MetaData el productor del títol, Pere Rius: "Tots érem dels voltants de Barcelona i ens sentíem còmodes fent l'aposta per la nostra llengua". A diferència del seu predecessor, que va incloure el català i el castellà posteriorment, Aragami 2 es podrà jugar en ambdós idiomes des del seu llançament.

Etiquetes