Spotify conquista els audiollibres de la mà de Storytel

Les dues companyies sueques tanquen un acord per oferir als usuaris de la plataforma de música accés a més de 500.000 títols en 30 llengües diferents

Categories:

Redacció

Spotify i Storytel s'alien per ampliar el seu mercat
Spotify i Storytel s'alien per ampliar el seu mercat | CC0

Spotify enforteix la seva aposta pels audiollibres a partir d’una aliança amb la també sueca Storytel. Ambdues companyies han arribat a un acord que permetrà als usuaris de la plataforma de música accedir a la biblioteca d’històries, relats i altres formats de continguts en streaming a finals del 2021. Amb aquesta estratègia, el gegant musical incorporarà 500.000 títols en 30 llengües diferents.

L’últim moviment de Spotify al tauler de joc va ser l’associació amb Facebook per reproduir continguts directament des de la xarxa social, en paral·lel a la presentació d’un sistema de remuneració per als creadors. Ara situa els audiollibres al mateix nivell que el podcast, les seves dues últimes apostes.

Si per a la plataforma de música l’acord suposa ampliar continguts, per a Storytel implica un creixement en termes de mercat. Actualment es troba en 25 països, un rang que ampliarà fins als 150 que podrien proporcionar-li més de 350 milions d’usuaris.