Més enllà de la transformació digital

El CEO de Tax & Accounting de Wolters Kluwer situa la tecnologia i les persones com dos eixos clau per al lideratge i la innovació

Categories:

Redacció

La clau de volta de l'èxit no és a la transformació digital, sinó a l'empresarial. La transformació empresarial va més enllà de la digital i abraça quatre pilars que mantenen el negoci en equilibri: la tecnologia, la regulació, els mercats i les persones.

El secret del lideratge? Només dos d'aquests pilars els domines tu: la tecnologia i les persones. Per això cal que t’envoltis de bones persones i de bones idees. Parlem amb en Josep Aragonés, CEO de la divisió de Tax & Accounting de Wolters Kluwer, de com portar avançar des del lideratge i la innovació.

L'hora de créixer és un podcast de l'Oriol López Villena, en col·laboració amb MetaData, i que té per objectiu ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat a través de converses amb empresaris, amb qui compartim experiències i idees sobre creixement empresarial.

Subscriu-te al podcast a través d’iTunes o de Spotify, i també al butlletí de MetaData per rebre les novetats al teu correu.