1a Setmana Gamer

Centre Cívic Cotxeres de Sants

Carrer de Sants, 79

Barcelona

Conferències

Més info:

cotxeres-casinet.org/activitats/setmanagamer/

La setmana del 19 al 22 de juny, el Centre Cívic Cotxeres de Sants oferirà una programació temàtica relacionada amb el món dels videojocs en la primera edició de la Setmana Gamer.

La Sala d’exposicions Lluïsa Franch acollirà des del 19 al 28 de juny l’exposició La ciudad visible, la ciudad en juego d’ArsGames, dins del cicle Temporals de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta exposició ens apropa a una manera diferent d’entendre i transformar la nostra relació amb la ciutat utilitzant els videojocs per analitzar-la i modificar-la. Al voltant d’aquesta exposició tractaran d’apropar a les usuàries del centre i totes les veïnes de Sants i Barcelona diferents angles de la indústria del videojoc en una sèrie d’activitats obertes i gratuïtes.

  • Dilluns 19 de juny a les 19 hores – Sala d’exposicions de Cotxeres: Inauguració i presentació de l’exposició La ciudad visible, la ciudad en juego per part dels comissaris, Luca Carrubba i Eurídice Cabañes, codirectors d’ArsGames.
  • Dimarts 20 de juny a les 19 hores – Sala d’actes: Taula rodona sobre l’estat actual del desenvolupament independent al nostre territori, amb Mariona Valls (directora d’art de Mango Protocol)i Laura González (desenvolupadora i organitzadora de l’IndieDevDay), moderat per Deborah López Rivas (periodista cultural especialitzada en videojocs).
  • Dimecres 21 de juny a les 19 hores – Sala d’actes: Presentació del llibre Un mes en Tinder siendo una mujer gamer a càrrec de les autores, Marina Amores i Daniel Muriel. El llibre és un estudi sobre el terreny de la preponderància de les actituds masclistes i patriarcals a les quals s’enfronten les dones gamers en determinats contextos.
  • Dijous 22 de juny a les 19 hores – Auditori: Programa en directe de Chiclana&Friends. Javier Moya, Juan Puig i Pep Sánchez donen vida a aquest projecte que des de fa quasi tres anys ens porten cada dia la informació del món del videojoc en la plataforma Twitch.

Totes les activitats són gratuïtes fins a completar aforament.