Classe oberta del postgrau en Full-Stack Web Technologies

Formació

Més info:

smartcatalonia.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/Open-Class-del-postgrau-en-Full-Stack-Web-Technologies-i-del-postgrau-en-Full-Stack-Web-Technologies

El dimarts 19 de gener, a les 18:30h, tindrà lloc una classe oberta del postgrau en Full-Stack Web Technologies (En línia) i del postgrau en Full-Stack Web Technologies (Semipresencial).

El ponent

Pablo Fernández. Enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Diploma d'Estudis Avançats per la UPC. Actualment és professor del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) en desenvolupament mobile i tecnologies web. Autor de Minidosis.org.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet (Hangouts Meet).

Requeriments per a la connexió en línia

Per poder seguir la sessió informativa en línia és recomanable comptar amb altaveus o auriculars i una connexió de 3MB com a mínim.

També pots seguir l'Open Class amb el teu smartphone, descarregant-te la versió corresponent de l'app Google Meet (Hangouts Meet) per Android o iPhone, iPad i iPod Touch.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari "Hi vull assistir". Places limitades.