Professora universitària i mentora d’emprenedoria femenina

Somdones.cat: visibilitzar el talent femení

"Somdones.cat neix amb l’objectiu de ser el punt de trobada on line de les dones professionals d’aquest país"

La plataforma Somdones.cat acaba de néixer amb l’objectiu de ser el punt de trobada on line de les dones professionals d’aquest país. Per fer-ho, compta amb  un directori d’expertes, on les dones poden donar visibilitat al seu perfil professional emplenant un senzill formulari i explicant què poden oferir. Aquesta mecànica permet als usuaris fer una cerca molt senzilla i intuïtiva de perfils per sectors professionals i àmbit territorial de Catalunya.

Per tal de donar visibilitat a l’empresa, el portal també ha habilitat una cerca deprofessionals de l’entorn corporatiu. Les dones que tinguin o dirigeixin una empresa, poden afegir-la al directori. També es poden publiar ofertes de feina, col·lboracions, formacions i activitat d’agenda. Tot plegat, per ser una eina perquè les dones es trobin i puguin crear sinergies professionals.

Somdones.cat ha habilitat un a zona anomenada Espai Xarxes, que inclou un llistat de totes les entitats i associacions de dones del territori per tal de visibilitzar-les i facilitar-ne el contacte.

La plataforma és completament gratuïta per a les usuàries, tot i que alguns serveis avançats (formacions de més de dues hores, anuncis de promocions, entrevistes i notícies) seran de pagament amb l’objectiu que l’eina pugui finançar-se.

Des de Somdones.cat, animem totes les dones a crear-se el seu perfil d’expertes i a crear sinergies professionals.

Etiquetes