Claranet compra ID Grup i es posiciona com a proveïdor líder de serveis TIC

L’adquisició dona lloc a una companyia que facturarà 20 milions d’euros a Espanya

Categories:

Redacció

Claranet compra ID Grup
Claranet compra ID Grup | Cedida

Claranet, grup líder a Europa en serveis gestionats TIC, ha anunciat la compra d’ID Grup, empresa de referència en el sector de les Tecnologies de la Informació, amb més de 30 anys d'experiència i especialitzada en serveis d'infraestructures TIC. Es tracta de la vint-i-novena adquisició del grup en els darrers nou anys, que es consolida com a líder a Europa en serveis gestionats, amb uns ingressos anuals de més de 450 milions d'euros, presència en 10 països i més de 2.200 empleats.

“La unió de fortaleses de Claranet amb ID Grup ens permetrà potenciar el valor que oferim als nostres clients tant del sector públic com privat i combinar competències i talent dels nostres equips”, assegura David Cuesta, director general de Claranet a Espanya, que considera que aquest moviment permetrà consolidar el grup com a “proveïdor líder en serveis TIC, Managed Hybrid Cloud i Cybersecurity”. Per la seva banda, António Miguel Ferreira, president del Consell d'Administració de Claranet España i membre del Consell Executiu del Grup Iberia & Latam, remarca l’estratègia d’expansió del grup: “Hem aconseguit una posició de lideratge en cloud i ciberseguretat en altres països i tenim l'ambició de fer el mateix un mercat de TI tan important com és Espanya“.

Claranet és un grup amb dimensió internacional, reconegut per analistes internacionals com a líder europeu en Managed Hybrid Cloud, Public Cloud Management i Data Centre Outsourcing. L’empresa va néixer el 1996 al Regne Unit, convertint-se en un dels primers proveïdors de serveis d’internet amb prepagament a Londres, i opera a Espanya des del 2000, amb seu ubicada a Barcelona. Claranet és experta a migrar i operar aplicacions crítiques i infraestructura, amb un ampli ventall de serveis gestionats en tecnologies cloud, col·laboració i connectivitat i ciberseguretat.

Amb l’adquisició d’ID Grup, Claranet passarà a facturar 20 milions d'euros a Espanya, amb una plantilla de 130 persones. Sergi Aguilar, CEO d’ID Grup, creu que aquest moviment “permetrà als clients de totes dues companyies a Espanya disposar de noves capacitats”, així com una “àmplia experiència en la implantació i gestió de tota mena d'infraestructures TIC tant en entorns On-Premises com en entorns de cloud privat i cloud públic”. Aguilar també assegura que la integració d’ID Grup dins del grup Claranet els permetrà “incrementar el ritme d'innovació, eficiència i qualitat als quals estan acostumats els nostres clients”.

ID Grup, fundat el 1990, és un proveïdor líder de solucions en el sector de les Tecnologies de la Informació, especialitzat en serveis d'infraestructura i gestió tant On-Premises com en cloud privat. Disposa d’un ampli conjunt de clients en tots els sectors, com són Freixenet, AC Marca, Fira de Barcelona, Santa & Cole, Grandvalira o Banc de Sabadell d’Andorra, entre altres. ID Grup és un experimentat integrador dels principals proveïdors tecnològics amb un ampli ventall de serveis d'implantació i gestió que abasten des del cloud privat gestionat fins al workplace, passant per storage, networking, seguretat i IT supply.