Parlem Telecom reforça la presència femenina al seu equip

L’operadora incorpora 12 treballadores i amplia fins al 40% el nombre d’empleades a la companyia

Redacció

Parlem incorpora més dones a l'equp
Parlem incorpora més dones a l'equp | Parlem

Parlem Telecom ha duplicat la seva plantilla en l’últim any amb la incorporació de 28 nous treballadors, dels quals 12 són dones. Amb aquesta aposta pel talent femení, la companyia compta amb 19 empleades que eleven fins al 40% la presència de les dones en un equip de 49 integrants.

L’operadora també ha anunciat la constitució d’un nou Consell Assessor conformat per experts de diversos sectors que exerciran de consultors de la companyia. Susana Prado García, professora del grau d’enginyeria informàtica de la Universitat Rovira Virgili (URV) i directora general d'Inetum a Catalunya, és la primera membre anunciada d’aquest Consell i assessorarà Parlem Telecom en la tasca imprescindible de feminitzar el sector TIC català. Segons informa la companyia en un comunicat, aquesta incorporació suposa un impuls a un dels objectius marcats per Ernest Pérez-Mas, CEO de la companyia catalana: l’assoliment de la paritat en la plantilla de Parlem Telecom.

Prado García, que té una àmplia trajectòria professional amb una etapa destacada com a directora d'Informàtica d’El Corte Inglés a Catalunya, va rebre el premi Dona TIC 2019, que lliuren el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat i l'Observatori de Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. També forma part de l'Associació 50-50, que fomenta, impulsa i lluita per la igualtat de gènere en l'àmbit professional i directiu, i d’altres entitats rellevants que treballen per feminitzar el sector TIC. Així, és responsable del Grup de Treball DonaTIC de CTecno, és membre del Consell Assessor de l’Associació Professionals TIC de Catalunya (APTICC) i forma part de la Junta Directiva de 22@NetworkBCN, on lidera el cicle de Dones en Valor.

Etiquetes