Quan les màquines prenen les decisions

Parlem amb el fundador de Delsys, David Mayà, sobre com les decisions, i no les dades, són l’eix sobre el qual es construirà la indústria 5.0

Categories:

Redacció

Encara no hem vist (ni paït) tot el que la quarta revolució industrial té per oferir-nos, i la cinquena ja treu el caparró. L'obtenció de dades és important, però la seva anàlisi i la presa de decisions en temps real seran la clau del futur (i del present) a moltes empreses. Reducció de costos, canvis de rol, especialitzacions... Hi estem preparats? Parlem amb el fundador de Delsys, David Mayà, sobre com les decisions marcaran el futur de la indústria 5.0, i no les màquines ni les dades.

L'hora de créixer és un podcast de l'Oriol López Villena, en col·laboració amb MetaData, i que té per objectiu ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat a través de converses amb empresaris, amb qui compartim experiències i idees sobre creixement empresarial.

Subscriu-te al podcast a través d’iTunes o de Spotify, i també al butlletí de MetaData per rebre les novetats al teu correu.