Palo Alto Network garanteix la seguretat de les dades mèdiques amb IoT

La companyia desenvolupa una solució que detecta vulnerabilitats en la xarxa i els dispositius per evitar problemes de ciberseguretat

Categories:

Redacció

L'IoT entra al sector mèdic
L'IoT entra al sector mèdic | CC0

Palo Alto Networks ha llançat una solució de seguretat basada en l’internet de les coses (IoT) per garantir la seguretat dels dispositius mèdics. Mitjançant l’aprenentatge automàtic en els processos de visibilitat, prevenció i aplicació, millora la transferència de dades entre professionals i pacients, i detecta vulnerabilitats que poden afectar la privacitat dels usuaris.

Segons ha apuntat la companyia en un informe, el 83% de les eines d’imatges mèdiques s’executen en sistemes operatius no compatibles, un fet que suposa facilitar els atacs de ciberdelinqüents.

Una solució integral

La solució, anomenada IoT Security, és l’unica a escala industrial que utilitza el machine learning de diverses fonts per garantir un procés d’ús de les dades ràpid i precís entre tots els dispositius que les usen. A més a més, permet reduir tasques mecàniques dels professionals sanitaris basades en la interpretació de la informació, i també prevenir l’entrada d’intrusos, detectar i prevenir qualsevol malware, garantir la seguretat d’URL i DNS per aturar atacs.